Δημοσίευση: 26 / 3 / 2019
Viking Cruises: Συνεχίζει τη συνεργασία της με τα ναυπηγεία Fincantieri
Στη ναυπήγηση δυο κρουαζιερόπλοιων, τα οποία θα παραδοθούν τα έτη 2024 και 2025 αντιστοίχως προχώρησε η εταιρεία την Viking Cruises με τα ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri, στο πλαίσιο της γενικότερης συμφωνίας για έξι νέα κρουαζιερόπλοια που είχε υπογραφεί ανάμεσα στους δυο επιχειρηματικούς Ομίλους τον Μάρτιο του 2018.

Τα ναυπηγεία Fincantieri συνεργάζονται με την εταιρεία Viking Cruises από το 2012, ενώ στο πλαίσιο της συνεργασίας τους τα ιταλικά ναυπηγεία έχουν ναυπηγήσει 20 πλοία για την εταιρεία κρουαζιέρας, αριθμός που αντιπροσωπεύει επίπεδα ρεκόρ, καθώς αποτελεί τον μεγαλύτερο αριθμό πλοίων που έχουν κατασκευάσει ποτέ ναυπηγεία για μία μόνο πλοιοκτήτρια εταιρεία.

Στο πλαίσιο της επιτυχημένης συνεργασίας τους με την Viking τα ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri σχεδιάζουν να αναβαθμίσουν τα χαρακτηριστικά των νέων πλοίων που θα ναυπηγήσουν, τα οποία θα είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Σήμερα ο στόλος της Viking αποτελείται από κρουαζιερόπλοια χωρητικότητας 47.800 τόνων, έκαστο, τα οποία διαθέτουν 465 καμπίνες και έχουν τη δυνατότητα μεταφοράς 930 επιβατών.

Διαδώστε αυτό το άρθρο με τους παρακάτω τρόπους:
  Google Plus
  LinkedIn