Δημοσίευση: 20 / 2 / 2019
MSC: Κρουαζιέρες σε ελληνικά νησιά το 2020
Προσεγγίσεις σε ελληνικά λιμάνια για τον χειμώνα του 2020 έχει προγραμματίσει η εταιρεία κρουαζιέρων MSC Cruises .

Ειδικότερα, η εταιρία θα πραγματοποιήσει προσεγγίσεις στη Ρόδο και την Κρήτη, μεταξύ άλλων, σε κρουαζιέρα στην ανατολική Μεσόγειο με το πλοίο «Magnifica» τη χειμερινή σεζόν του 2020/21.

Οι κρατήσεις για το νέο χειμερινό πρόγραμμα έχουν ξεκινήσει, ενώ στη Μεσόγειο θα ταξιδεύουν επίσης το νέο «MSC Virtuosa» με έμφαση στα ιδιωτικά νησιά σε μακρινούς προορισμούς.

Το «MSC Virtuosa» θα ολοκληρώσει το παρθενικό του ταξίδι στη Μεσόγειο το Νοέμβριο του 2020, με προσεγγίσεις σε προορισμούς όπως η Βαρκελώνη, η Σικελία και η Μάλτα.

Τα κρουαζερόπλοια της MSC έχουν το τελευταίο διάστημα τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας καθώς θα προσφέρουν στους επιβάτες έναν προσωπικό βοηθό φωνητικών εντολών βασισμένο στην τεχνητή νοημοσύνη με το όνομά Zoe.

Η Zoe θα εξυπηρετεί τους επισκέπτες στις καμπίνες και θα τους διευκολύνει στην εξυπηρέτησή τους. Μάλιστα, έχει προγραμματιστεί και εκπαιδευτεί ώστε να ανταποκριθεί σε περισσότερες από 800 από τις πιο συνήθεις ερωτήσεις με χιλιάδες διαφορετικές παραλλαγές κάθε ερωτήματος.

Διαδώστε αυτό το άρθρο με τους παρακάτω τρόπους:
  Google Plus
  LinkedIn