Δημοσίευση: 15 / 2 / 2019
Σημαντική διάκριση για το ξενοδοχείο Kallichoron Art Boutique Hotel
“Greek Travel Awards – Winner, Best Boutique Hotel”

Μία νέα σημαντική διάκριση απέσπασε το ξενοδοχείο Kallichoron Art Boutique Hotel, καθώς βραβεύτηκε με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Boutique Hotel στα Greek Travel Awards 2019 για τις μοναδικές εμπειρίες αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας που προσφέρει στους ταξιδιώτες.

Σε μία λαμπερή βραδιά στην φημισμένη αίθουσα Blue Hall, τα Greek Travel Awards επιβράβευσαν τις βέλτιστες πρακτικές του ελληνικού τουρισμού στην Σκανδιναβική αγορά. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στην Στοκχόλμη στις 14 Φεβρουαρίου 2019. Την παρουσίαση έκανε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, ενώ έλαβαν μέρος σημαντικές παρουσίες από τον τουριστικό κλάδο τόσο της Ελλάδας όσο και της Σκανδιναβίας.

"Τα Greek Travel Awards είναι η πρώτη σημαντική πρωτοβουλία για τη διεθνή ανάδειξη και επιβράβευση των Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και Προορισμών στη Σκανδιναβική αγορά. Πρόκειται για ένα βραβείο ζωντανό κομμάτι της Ελλάδας και ένα θεσμό που στηρίζεται από τους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς και tour operators της Σκανδιναβίας, με χορηγούς επικοινωνίας τα μεγαλύτερα media houses της Χώρας.", είπε ο Λεωνίδας Μπαμπάνης, CEO της εταιρείας North Events.

Η Μαρία Μαυρουδή, Γενική Διευθύντρια του Kallichoron Art Boutique Hotel, δήλωσε: «Το Kallichoron ενσαρκώνει τα όνειρά μας, τις όμορφες αναμνήσεις που έχουμε από την παιδική μας ηλικία τα καλοκαίρια με τον παππού και την γιαγιά στο νησί. Η διάκρισή μας στα Greek Travel Awards αποτελεί μια έμπρακτη επιβεβαίωση του υψηλού επίπεδου ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουμε στο Kallichoron Art Boutique Hotel. Δεν σταματάμε όμως εδώ. Αυτό το βραβείο σημαίνει παράλληλα περισσότερη δουλειά με σκοπό την συνεχή βελτίωση του τουριστικού προϊόντος που προσφέρουμε στους επισκέπτες της Αστυπάλαιας με νέες καινοτόμες υπηρεσίες, αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνουμε.»

Τα βραβεία τελούν υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Υπουργείου Εξωτερικών και Τουρισμού, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και της HATTA.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Kallichoron Art Boutique Hotel (www.kallichoron.gr) και να ακολουθήσουν τη σελίδα του ξενοδοχείου στα social media (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube).

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο με τους παρακάτω τρόπους:
  Google Plus
  LinkedIn