Δημοσίευση: 8 / 1 / 2019
Τέσσερα νέα πλοία για την Carnival Corporation
Τέσσερα νέα κρουαζιερόπλοια πρόκειται να εντάξει στον στόλο του, εντός του 2019, ο μεγαλύτερος όμιλος κρουαζιέρας στον κόσμο, η Carnival Corporation.

Τα νέα κρουαζιερόπλοια θα «ανήκουν» στην Carnival Cruise Line, στην Costa Cruises και στην Princess Cruises. Σημειώνεται ότι τα τέσσερα νέα κρουαζιερόπλοια αποτελούν μέρος της στρατηγικής ανανέωσης του στόλου της Carnival Corporation με 20 νέα πλοία, τα οποία αναμένεται να παραληφθούν εντός της περιόδου 2019- 2025.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το προγραμματισμό, η Carnival Cruise Line πρόκειται να υποδεχθεί το νέο «Carnival Panorama» στις 11 Δεκεμβρίου 2019, το οποίο θα έχει ως home port το λιμένα του Long Beach, αποτελώντας το πρώτο πλοίο της εταιρείας τα τελευταία 20 χρόνια που θα διαθέτει home port στην Καλιφόρνια. Το «Carnival Panorama» θα έχει χωρητικότητα 133.500 τόνους και τη δυνατότητα να μεταφέρει 4.008 επιβάτες.

-Η Costa Cruises, θα εντάξει στον στόλο της το κρουαζιερόπλοιο «Costa Venezia» αποτελώντας το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας το οποίο θα προορίζεται για τις ανάγκες της κινεζικής αγοράς, μεταφέροντας 5.260 επιβάτες. Επίσης, στον στόλο της Costa Cruises θα ενταχθεί και το «Costa Smeralda», χωρητικότητας 182.700 τόνων, το οποίο θα αποτελεί το πρώτο πλοίο της εταιρείας που θα καταναλώνει ως καύσιμο LNG. Το «Costa Smeralda» θα ξεκινήσει στις 20 Οκτωβρίου 2019 το παρθενικό του ταξίδι από το Αμβούργο.

-Η Princess Cruises αναμένεται να καλωσορίσει το «Sky Princess», κρουαζιερόπλοιο χωρητικότητας 143.700 τόνων και με δυνατότητα μεταφοράς 3.660 επιβατών, το οποίο θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες στην Μεσόγειο.

Διαδώστε αυτό το άρθρο με τους παρακάτω τρόπους:
  Google Plus
  LinkedIn