Δημοσίευση: 19 / 12 / 2018
Η Μαρίνα Φλοίσβου διακρίθηκε με το EFQM Recognised for Excellence 4 αστέρων στα Αριστεία 2018
Με μια νέα σημαντική πιστοποίηση, αυτή του European Foundation for Excellence (EFQM) Recognised for Excellence 4 αστέρων, διακρίθηκε η Μαρίνα Φλοίσβου στα Αριστεία 2018. Μέχρι πρότινος η μαρίνα διατηρούσε την πιστοποίηση Recognised for Excellence 2 αστέρων.

Ο κ. Σταύρος Κατσικάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρίνας Φλοίσβου, παρέλαβε την πιστοποίηση κατά την απονομή των διακρίσεων Αριστεία 2018, που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) στο Συνεδριακό της Κέντρο «Γ. Κοντογεώργης» και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα του Φλοίσβου αυτή η διάκριση, καθώς πιστοποιείται από έναν από τους πιο έγκυρους θεσμούς η αξία της μαρίνας για το σύνολο των υπηρεσιών της, την ικανοποίηση των  πελατών της και για την επιχειρηματική της ικανότητα».

Στο Μοντέλο του EFQM οι βασικές αρχές εστιάζουν στον πελάτη, που σημαίνει να απολαμβάνει ο πελάτης την προστιθέμενη αξία από τις υπηρεσίες και τη λειτουργία της εκάστοτε εταιρίας. Παράλληλα, η διοίκηση θα πρέπει να εμπνέει προς το όραμα της εταιρίας, ενώ η  εμπλοκή του ανθρώπινου δυναμικού θα πρέπει να μεγιστοποιεί τη συνεισφορά στην εξέλιξη και την ανάπτυξή της. Επίσης, περιλαμβάνει, τη συνεχή γνώση, τη βελτίωση,  την καινοτομία μαζί με τη δημιουργία και τη διατήρηση της προστιθέμενης αξίας σε όλες τις συνεργασίες, στοχεύοντας στην κατανόηση και την ανταπόκριση προς τις προσδοκίες των πελατών και της κοινωνίας.

 

LAMDA Flisvos Marina A.E.

H LAMDA Flisvos Marina A.E. ιδρύθηκε το 2002 με σκοπό την σχεδίαση, ανάπτυξη και αξιοποίηση των λιμενικών και χερσαίων εγκαταστάσεων του Τουριστικού Λιμένα Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο. Η υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου αξίας 55 εκ. ευρώ μετέτρεψε την μαρίνα σε έναν σύγχρονο, υψηλών προδιαγραφών τουριστικό λιμένα με δυνατότητα ελλιμενισμού 303 μεγάλων σκαφών αναψυχής.

Η ταυτόχρονη ανάπτυξη εμπορικών χρήσεων σε έκταση 3.800 τ.μ., με εστιατόρια, καφέ, εμπορικά καταστήματα, υπηρεσίες yachting, καθώς και η ανάπλαση των 20 στρεμμάτων πρασίνου δημιούργησαν ένα έργο ξεχωριστό στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Με την πιστοποίηση της οργάνωσης και του συστήματος διαχείρισης της μαρίνας στα θέματα ποιότητας και προστασίας του περιβάλλοντος (ISO 9001:2015 και 14001:2015), τη συνεχόμενη βράβευσή της με τη Γαλάζια Σημαία από το 2007, την διάκρισή της EFQM-Committed to Excellence-4 stars, το Χρυσό Βραβείο στα Tourism Awards 2016 στην κατηγορία Facilities Excellence, καθώς και με την πρόσφατη βράβευσή της με τις 5 Χρυσές Άγκυρες Platinum, η Μαρίνα Φλοίσβου αποτελεί δικαιολογημένα τον προορισμό των mega yacht στην Ελλάδα.

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο με τους παρακάτω τρόπους:
  Google Plus
  LinkedIn